Friday, March 30, 2007

Ομάδα μοντέλο την κάνατε μπουρ...λο!


Κύριοι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ! Επιτέλους αναλάβετε τις ευθύνες σας. Δεν μπορούμε να βλέπουμε την ομάδα που γέννησε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να καταντάει να χάνει από ομάδες του στυλ ολύμπια Λάρισας.

Κύριοι καλησπέρα σας! Σήμερα σκέφτηκα να γράψω κάτι για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ. Εγώ μεγάλωσα με αυτήν την ομάδα, έγινα ΠΑΟΚ από το μπάσκετ του ΠΑΟΚ της δεκαετίας του 90, την ομάδα των τίτλων.


Όταν το 1984 κατακτούσαμε το κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο τον συμπολίτη.



Όταν το 1991 κατακτούσαμε το πρώτο μας ευρωπαϊκό κύπελλο και κάναμε όλη την Ελλάδα περήφανη και εννοείται και την πόλη μας την Θεσσαλονίκη.



Όταν το 1992 κατακτούσαμε το πρωτάθλημα Ελλάδος με αντίπαλο τον μισητό αντίπαλο ολυμπιακό. Όταν και πάλι το 1993 πηγαίναμε για πρώτη φορά σε Final 4 και κατεβάζαμε χιλιάδες λαού στο ΣΕΦ.



Το 1994 για δεύτερη φορά κατακτούσαμε Ευρωπαϊκό Κύπελλο και γινόμασταν η πρώτη ελληνική ομάδα με 2 Ευρωπαϊκά Τρόπαια.


Αργότερα το 1995 στο πρώτο Final 4 του κυπέλλου Ελλάδος κατακτούσαμε ένα ακόμη τρόπαιο, ένα χρόνο μετά πήγαμε στην Ισπανία με αντίπαλο την Ταουγκρές χάσαμε στον τελικό με 88-81 (αν θυμάμαι καλά είχε γίνει τρελή σφαγή από τα κοράκια).

Το 1999 μετά από έναν απίστευτο ημιτελικό με τον συμπολίτη άρη, κερδίσαμε με 83-50 και στον τελικό κερδίσαμε την άεκ και κατακτήσαμε τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΙΤΛΟ μας!



Παρέλειψα να πω και τον τελικό του πρωταθλήματος το 1998 με αντίπαλο τον αχτύπητο πλέον παναθηναϊκό! Αργότερα το 2000 και πάλι στον τελικό με αντίπαλο πάλι τον παναθηναϊκό! Από τότε άρχισε η μεγάλη ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ του μπασκετικού ΠΑΟΚ.


Ένας ΠΑΟΚ που διεκδικούσε θέσεις 6ου και 7ου.



Υπήρχαν εκατοντάδες χρέη από προηγούμενες διοικήσεις. Ήρθε τελικά η διαγραφή των χρεών μετά από το νόμο Βενιζέλου το 2004. Ο λαός του ΠΑΟΚ ήλπιζε σε κάτι καλό. Είχε μια ελπίδα να δεί κάτι στον ορίζοντα, μια μεγάλη ομάδα σε ένα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ γήπεδο, ΑΝΤΑΞΙΟ στην ιστορία του ΠΑΟΚ μας! Ανέλαβε ο Πανελούδης, ένας γνωστός Παοκτσής! Ο καταπονεμένος από πολλές πλευρές ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ, τον στήριξε με το παραπάνω έχοντας βγάλει την ομάδα, ΠΡΩΤΗ στα εισιτήρια σε μ.ο. Και πιο το αποτέλεσμα και πάλι να έχουμε χρέη, να χρωστάμε πάλι, να γίνονται προσφυγές και το κυριότερο; ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ.



Ότι καλύτερο είχε ο ΠΑΟΚ το ξεπούλησε ενας «ΥπερΠΑΟΚτσής». Γίνανε πολλές προσπάθειες για το τίποτα. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ξεφτιλίζεται, από ομάδες στην ευρώπη χάνοντας με 60 πόντους, χάνοντας από τον μακεδονικό με 39 σε ένα γήπεδο που έβραζε από τον ΛΑΟ ΜΑΣ.



Ήρθαν και άλλες ντροπιαστικές ήττες όπως η σημερινή. Από ποιόν; Όχι βέβαια από τον παναθηναϊκό αλλά από την ολύμπια Λάρισας. Κύριοι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ!



Επιτελους αναλάβετε τις ευθύνες σας. Δεν μπορούμε να βλέπουμε την ομάδα που γέννησε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να καταντάει να χάνει από ομάδες του στυλ ολυμπια Λάρισας. Όταν λυθεί το πρόβλημα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, θα έρθει και η σειρά σας! Μην χαίρεστε! Και κάτι τελευταίο για τον ΛΑΟ μας. Είναι ντροπή, με όσα προβλήματα και αν έχουμε, είναι ντροπή να μην μαζεύει πάνω από 1000 άτομα το «παλατάκι». Ελπίζω κάποια μέρα να έρθει αυτό που ζητάμε όλοι μας και είναι:



ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ



Μετά τιμής paokara4

No comments: