Saturday, March 24, 2007

Ελλάδα-Τουρκία(Ξεφτίλα σε όλη την Ευρώπη μας έκαναν τα καμώματα γαύρων!)



Αηδία οι επίθεσεις αλητείας σε απλούς φιλάθλους από ανθρώπους με φανέλες του Ολυμπιακού!Το Paokmania.gr βρέθηκε στο Καραϊσκάκη.

Γυρνάμε από εκεί με την πίκρα που μας προκάλεσαν οι άτολμοι ποδοσφαιριστές που χωρίς τον αρχηγό Ζαγοράκη έπαιξαν χωρίς πάθος αλλά και με την αηδία με αυτά που είδαμε να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας!

Το... μέλος Αντώνης Νικοπολίδης σε ποιά ομάδα έπαιζε; Αυτός πήρε το περιβραχιόνιο από τον ΜΕΓΑΛΟ ΘΟΔΩΡΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ;

Πανικός και σε γυναίκες και ηλικιωμένους φιλάθλους από γαύρους που έκαναν επίθεση σε όποιον τολμούσε να εκφράσει την δυσαρέσκεια του που φώναζαν συνθήματα του Ολυμπιακού αντί της Εθνικής.

Yπήρχαν πυρήνες από ανθρώπους που φορούσαν φανέλες του Ολυμπιακού και φώναζαν από την αρχή συνθήματα της ομάδας του Πειραιά.


Στα δύο πέταλα έπεσε πολύ ξύλο, και φίλαθλοι έφυγαν τρομαγμένοι και ξυλοκοπημένοι από την κερκίδα!



Στην θύρα 5 βαρούσαν με ζώνες και κράνη ένα νεαρό ζευγάρι!!! (Απίστευτο γεγονός που έγινε δίπλα μας...)

Άλλοι αναγκάστηκαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να σωθούν!
Παίζαμε με την Τουρκία και δέρνανε τους Έλληνες.

Στο δεύτερο ημίχρονο στην απέναντι θύρα κάποιοι την 'πέσαν μεταξύ άλλων και στον Μασκοφόρο! Μία σχεδόν κερκίδα σε έναν ΠΑΟΚΤΣΗ! (Επειδή άκουσα πολλά σχόλια, εμείς απλά καταγράφουμε το τι έγινε, τα συμπεράσματα δικά σας!)
Έγινε ένας χαμός ο ένας βαρούσε τον άλλον. Γαύροι,χρυσαυγίτες,κόσμος... μπέρδεμα!
Στο τέλος, ο μασκοφόρος με άλλους 2-3 μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο και πήγε προς την απέναντι κερκίδα.

Όλο το γήπεδο φώναζε την κερκίδα των γαύρων: Πόσο μαλάκες είσαστε και αυτοί κυνηγούσαν όποιον έβρισκαν! Έτσι χωρίς αιτία χωρίς λόγο χωρίς τσίπα πάνω τους! Στο γήπεδο να σημειώσουμε ότι είχε μικρά παιδιά, κορίτσια, γυναίκες ηλικωμένους!!!

Ποιοι είναι οι Έλληνες, ποιοι οι Τούρκοι, ποιοι... οι Βούλγαροι το αφήνουμε στην κρίση σας. Εμείς χάσαμε την μπάλα!

No comments: