Saturday, April 28, 2007

ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ


Ένα αργεντίνικο σύνθημα μας έδωσε την ιδέα. Διασκευάσαμε το αρχικό, γιατί δεν έβγαζε με επιτυχία την τρέλα μας, του αλλάξαμε τη μελωδία και το ρυθμό και τρέλανε τους φανατικούς oπαδούς όλης της Ευρώπης με τελευταίους αυτούς της Λίβερπουλ! Οι ΤIMES του Λονδίνου αναφέρονται στο γεγονός και γράφουν για τους δημιουργούς του, φανατικούς ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ!

Δείτε τα video από αυτούς που το πήραν από εμάς, το διασκεύασαν και το τραγουδάνε για τις ομάδες τους.

ΩΩΩΩΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑ ΜΕΣ' ΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟ!!

Τρελαθήκαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ από το ρυθμό του συνθήματος, σύμφωνα με δημοσίευμα των ΤΙΜES που είναι το πιο γνωστό περιοδικό του κόσμου και διαβάζεται από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο το πλανήτη, και οι φίλοι του αγγλικού συλλόγου πήραν τον ρυθμό και του προσθέσαν δικούς τους στίχους και θα το τραγουδήσουν σήμερα 25 Απριλίου στον αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι. Το άρθρο γράφει ότι οι οπαδοί της Λίβερπουλ "Εντυπωσιασμένοι από τους φανατικούς φίλους του ΠΑΟΚ"..... αλλά καλύτερα να μην συνεχίσουμε εμείς και να διαβάσετε το άρθρο μόνοι σας.

Εδώ είναι το δημοσίευμα των ΤIMES στην ηλεκτρονική της μορφή!.(
http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/european_football/article1696151.ece )

¨"Oooooooh CampioneThe one and onlyWe're LiverpoolThey say our days are numbered, we're not famous anymoreBut scousers rule the country like we've always done before"

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ:

ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ! ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Ότι έχουμε τρέλα και είμαστε ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ στον κόσμο στην κερκίδα είναι γνωστό. Ωστόσο εμείς δεν θα γλύφουμε όπως κάνουν άλλοι. Στόχος μας είναι τώρα η σωτηρία της ομάδας και την τρέλα της κερκίδας καλά είναι να την μεταφέρουμε σε όλες τις κινήσεις που γίνονται για την σωτηρία του ΠΑΟΚ όπως είναι η πολυμετοχικότητα και η εγγραφή στον ΑΣ!

ΠΑΟΚ (PAOK)


ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Partizan)


Αϊντχόβεν (PSV Eindhoven)


Λίβερπουλ (Liverpool FC)

Club PAOKmania

aparadektos

PAOKmania.gr

Admin Team

No comments: