Friday, April 27, 2007

Η καρδιά του ΠΑΟΚΤΣΗ δεν μασάει...


O αναγνώστης paoktsaki μας έστειλε το παρακάτω κείμενο για δημοσίευση:

Την καρδιά του ΠΑΟΚτσή , που λαχταρά με την ψυχή του , εμψυχώνει δυναμικά , εμψυχώνεται εύκολα , φωνάζει και χορεύει στις κερκίδες , ξοδεύει χρήμα απ το υστέρημα και χρόνο δεν θα την λυγίσετε...

Βγάλτε τους το καπέλο ! Τελικά κάποιοι τα κατάφεραν . Ένα μεγάλο μπράβο στο κράτος που αδιαφορεί , στις προηγούμενες διοικήσεις που κατάκλεψαν ( με μεγάλη επιτυχία ) , στην τωρινή διοίκηση που δυστυχώς όσο και να θέλει δεν μπορεί , στην επόμενη διοίκηση που έχει χάσει τον δρόμο και πιθανόν δεν θα τον βρει ποτέ .

Το πέτυχαν . Ρήμαξαν τον ΠΑΟΚ . Κούρασαν τους παίκτες , γονάτισαν ψυχολογικά τους οπαδούς ( φαινομενικά μόνο ) που εδώ και καιρό είναι όλοι με πονοκέφαλο . Χρυσές πωλήσεις σε ντεπόν , ασπιρίνες και τα σχετικά . Ρε μπας και είναι όλο αυτό κάνα παιχνίδι των φαρμακευτικών τελικά ;;; ( Βλέπε Ο Επίμονος Κηπουρός ) !!! Χαααα! Τον επίμονο Παοκτσή τον έχουν ακουστά ;;; Γιατί αν δεν τον έχουν να φροντίσουν να τον μάθούν το καλό που τους θέλω . Και αν επιλέγουν να κλείνουν τα μάτια σε κάτι τόσο αξιοθαύμαστο , ας ανοίξουν τα αυτιά τους , και ας ακούσουν το .όσο μας πληγώνεις τόσο μας πορώνεις !!!Γιατί οι παίκτες είναι απλοί μισθοφόροι , δουλειά το θεωρούν τοκυριακάτικο το ματς . Είναι απλό . Δεν παίρνουν τα λεφτά τους ; Απεργούν , δεν '' παίζουν '' . Σιγά το κατόρθωμα ρε . Την καρδιά του Παοκτσή , που λαχταρά με την ψυχή του , εμψυχώνει δυναμικά , εμψυχώνεται εύκολα , φωνάζει και χορεύει στις κερκίδες , ξοδεύει χρήμα απ το υστέρημα και χρόνο αυτήν να δω πως στην ευχή θα γονατίσετε με τα τερτίπια σας . Γιατί αν είστε τόσο έξυπνοι , το κακό ( για σας κακό , εφιάλτης θα έλεγα ) που λέγεται ΠΑΟΚ , στη ρίζα του πρέπει να το χτυπήσετε . Και η ρίζα του , κρίμα για σας , είναι βαθιά , πολύ βαθιά . Είναι ο λαός του . Που αν και αμφισβητεί , δυσπιστεί , κατακρίνει , και κάνει ότι τελοσπάντων κάνει κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος , μην ξεγελιέστε . Στην ιδέα του παραμένει πιστός . Και έχει και μνήμες που παραμένουν ζωντανές . Βλέπει και παραδέχεται την σημερινή κατάντια . Αλλά δεν πάει να αγωνίζεται! Ασε που εκτός όλων των άλλων (τρέλα πάθος κτλ ) είναι και κουφός! Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα . Βρόντα όσο θέλεις κράτος ,πρώην νυν και αεί διοικήσεις και πάει λέγοντας . Στο τέλος θα βαρεθείς θα πάρεις την πόρτα και θα φύγεις !!!
Δίχως λάφυρα να είσαι σίγουρος , να είστε σίγουροι . Και παραδεχτείτε το επιτέλους . μέσα σας κάποιοι από εσάς παρακαλάτε να υπήρχαν και. μεταγραφές φιλάθλων !!! Γιατί αυτό το κομμάτι του ΠΑΟΚ , το μεγαλύτερο , παραμένει και θα είναι πάντα για όλους εσάς ανίκητο , απάτητη κορφή !!!

No comments: