Monday, May 7, 2007

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΝ 2,2 ΕΚ. ΕΥΡΩ


Πήρε λοιπόν επιτέλους η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το δάνειο των 2,2 εκ. ευρώ.

Την ώρα λοιπόν που το κράτος της ΝΔ μοιράζει απλόχερα εκατομμύρια στα αγαπημένα του "παιδιά" του ΠΟΚ (χορηγίες φανέλας, τεράστια κρατικά τηλεοπτικά συμβόλαια, εκατοντάδες εκ. ευρώ για "διαμορφώσεις περιβάλλοντος χώρου" !!! ) μετά από χίλια παρακάλια αποφάσισε να "βάλει το χεράκι της" ώστε ο καταχρεωμένος -στο δημόσιο κυρίως- ΠΑΟΚ να πάρει ένα δανειάκι με ευνοϊκούς όρους 2,2 εκ. ευρώ. ΠΟΛΙΤΕΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Σε καμία λοιπόν περίπτωση δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος ο οπαδός του ΠΑΟΚ από το δάνειο εκτός αν αυτό δεν αποπληρωθεί ποτέ κύριοι της κυβέρνησης.

Τώρα για να δούμε και την άλλη πλευρά της υπόθεσης τα θετικά της υπόθεσης είναι τα εξής:

1) Ο ΠΑΟΚ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ UEFA.

2) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΣΥ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ

3) ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΝΟΙΚΟΙ ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Γ. ΟΡΦΑΝΟΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΕΧΥΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΑΝΕΙΟ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ Η ΠΑΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ - ΟΠΑΠ - ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ (ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ‘Η ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ Δ’ ΕΘΝΙΚΗ Ή ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ)

4) ΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΗΔΗ ΨΙΘΥΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΕΝ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ. (ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.)



Κύριοι της κυβέρνησης ο λαός του ΠΑΟΚ απαιτεί:

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ. ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ!!!

ΑΜΕΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΑΠΑΛΟΙΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ.

ΆΜΕΣΗ ΓΕΝΝΑΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΕΣ ΠΑΕ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ!

ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ADMIN TEAM

No comments: