Friday, March 30, 2007

Ομάδα μοντέλο την κάνατε μπουρ...λο!


Κύριοι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ! Επιτέλους αναλάβετε τις ευθύνες σας. Δεν μπορούμε να βλέπουμε την ομάδα που γέννησε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να καταντάει να χάνει από ομάδες του στυλ ολύμπια Λάρισας.

Κύριοι καλησπέρα σας! Σήμερα σκέφτηκα να γράψω κάτι για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ. Εγώ μεγάλωσα με αυτήν την ομάδα, έγινα ΠΑΟΚ από το μπάσκετ του ΠΑΟΚ της δεκαετίας του 90, την ομάδα των τίτλων.


Όταν το 1984 κατακτούσαμε το κύπελλο Ελλάδος με αντίπαλο τον συμπολίτη.



Όταν το 1991 κατακτούσαμε το πρώτο μας ευρωπαϊκό κύπελλο και κάναμε όλη την Ελλάδα περήφανη και εννοείται και την πόλη μας την Θεσσαλονίκη.



Όταν το 1992 κατακτούσαμε το πρωτάθλημα Ελλάδος με αντίπαλο τον μισητό αντίπαλο ολυμπιακό. Όταν και πάλι το 1993 πηγαίναμε για πρώτη φορά σε Final 4 και κατεβάζαμε χιλιάδες λαού στο ΣΕΦ.



Το 1994 για δεύτερη φορά κατακτούσαμε Ευρωπαϊκό Κύπελλο και γινόμασταν η πρώτη ελληνική ομάδα με 2 Ευρωπαϊκά Τρόπαια.


Αργότερα το 1995 στο πρώτο Final 4 του κυπέλλου Ελλάδος κατακτούσαμε ένα ακόμη τρόπαιο, ένα χρόνο μετά πήγαμε στην Ισπανία με αντίπαλο την Ταουγκρές χάσαμε στον τελικό με 88-81 (αν θυμάμαι καλά είχε γίνει τρελή σφαγή από τα κοράκια).

Το 1999 μετά από έναν απίστευτο ημιτελικό με τον συμπολίτη άρη, κερδίσαμε με 83-50 και στον τελικό κερδίσαμε την άεκ και κατακτήσαμε τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΙΤΛΟ μας!



Παρέλειψα να πω και τον τελικό του πρωταθλήματος το 1998 με αντίπαλο τον αχτύπητο πλέον παναθηναϊκό! Αργότερα το 2000 και πάλι στον τελικό με αντίπαλο πάλι τον παναθηναϊκό! Από τότε άρχισε η μεγάλη ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ του μπασκετικού ΠΑΟΚ.


Ένας ΠΑΟΚ που διεκδικούσε θέσεις 6ου και 7ου.



Υπήρχαν εκατοντάδες χρέη από προηγούμενες διοικήσεις. Ήρθε τελικά η διαγραφή των χρεών μετά από το νόμο Βενιζέλου το 2004. Ο λαός του ΠΑΟΚ ήλπιζε σε κάτι καλό. Είχε μια ελπίδα να δεί κάτι στον ορίζοντα, μια μεγάλη ομάδα σε ένα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ γήπεδο, ΑΝΤΑΞΙΟ στην ιστορία του ΠΑΟΚ μας! Ανέλαβε ο Πανελούδης, ένας γνωστός Παοκτσής! Ο καταπονεμένος από πολλές πλευρές ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ, τον στήριξε με το παραπάνω έχοντας βγάλει την ομάδα, ΠΡΩΤΗ στα εισιτήρια σε μ.ο. Και πιο το αποτέλεσμα και πάλι να έχουμε χρέη, να χρωστάμε πάλι, να γίνονται προσφυγές και το κυριότερο; ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ.



Ότι καλύτερο είχε ο ΠΑΟΚ το ξεπούλησε ενας «ΥπερΠΑΟΚτσής». Γίνανε πολλές προσπάθειες για το τίποτα. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ξεφτιλίζεται, από ομάδες στην ευρώπη χάνοντας με 60 πόντους, χάνοντας από τον μακεδονικό με 39 σε ένα γήπεδο που έβραζε από τον ΛΑΟ ΜΑΣ.



Ήρθαν και άλλες ντροπιαστικές ήττες όπως η σημερινή. Από ποιόν; Όχι βέβαια από τον παναθηναϊκό αλλά από την ολύμπια Λάρισας. Κύριοι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ!



Επιτελους αναλάβετε τις ευθύνες σας. Δεν μπορούμε να βλέπουμε την ομάδα που γέννησε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να καταντάει να χάνει από ομάδες του στυλ ολυμπια Λάρισας. Όταν λυθεί το πρόβλημα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, θα έρθει και η σειρά σας! Μην χαίρεστε! Και κάτι τελευταίο για τον ΛΑΟ μας. Είναι ντροπή, με όσα προβλήματα και αν έχουμε, είναι ντροπή να μην μαζεύει πάνω από 1000 άτομα το «παλατάκι». Ελπίζω κάποια μέρα να έρθει αυτό που ζητάμε όλοι μας και είναι:



ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ



Μετά τιμής paokara4

Γυρίσαμε την πλάτη στον ΠΑΟΚ και τα πληρώνουμε...


Αν οι διοικούντες του ΠΑΟΚ είχαν από πίσω τους όλους εμάς που απαρτίζουμε τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ κανείς δεν θα τους κουνιόταν. Θα έπαιζαν χωρίς αντίπαλο στο γήπεδο που ονομάζεται Επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Αλλά δυστυχώς ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ είναι διχασμένος και αυτή την κρίσιμη ώρα που θα έπρεπε να είμαστε όλοι ενωμένοι, τρωγόμαστε για άλλη μία φορά μεταξύ μας, ενώ οι αντίπαλοι μας προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να προσεγγίσουν ότι καλύτερο έχουμε σε υλικό. Τελευταίο «θύμα» στις ορέξεις τους ο Μπαρκαουάν!


ΌΛΟΙ ΓΥΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ... ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ;



Από τον ΠΑΟΚ πέρασαν στο παρελθόν επαγγελματίες «οπαδοί», λαμόγια διοικούντες, απατεώνες μάνατζερ που συνεργάστηκαν και ορισμένοι συνεργάζονται ακόμα με την ΠΑΕ, τεμπέληδες τεχνοκράτες με δημόσιο-υπαλληλική νοοτροπία, και φυσικά κάποιοι, διαχρονικά, «δημοσιογράφοι» που όταν δεν τους γίνονται τα «χατίρια» από την εκάστοτε διοίκηση βγάζουνε χολή και δριμύ κατηγορώ εναντίον της, ασχέτως αν υπάρχει ή όχι κάποιος σοβαρός λόγος. Οι ίδιοι, επίσης, τρέχουν σαν τον συμπαθή τετράποδο φίλο του ανθρώπου, όταν τους πετούν ένα κόκαλο (είδηση) και ξεκινούν με τα θυμιατήρια να ευλογούν και να στηρίζουν ότι εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα, αδιαφορώντας αν καταστρέφετε η ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ



Όλοι αυτοί λοιπόν, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, αφήνουν να διαρρέουν διάφορα σενάρια για την αγαπημένη μας ομάδα και χωρίζουν τον κόσμο, που βρίσκεται σε σύγχυση, σε στρατόπεδα.



ΣΕΝΑΡΙΟ 1Ο
Βεζυρτζής είναι από τους πιο σωστούς προέδρους του ΠΑΟΚ που έγραψε την δική του «χρυσή» ιστορία στο μπάσκετ. Αλλά πλέον βρίσκεται σε μία Χ ηλικία, χωρίς λεφτά. Μπήκε στην ΠΑΕ με σκοπό να βγάλει κάνα φράγκο και είναι άνθρωπος του Γούμενου που δεν έχει απεμπλακεί από την ΠΑΕ, όχι μόνο αυτός αλλά ούτε καν κι ο Μπατατούδης, και όταν έρθει η ρύθμιση των χρεών θα ξαναεμφανιστούν με άλλον μπροστάρη στην επιφάνεια και στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ, αφού τους ίδιους δεν τους παίρνει. Μπορεί να είναι Κινέζος, Γιαπωνέζος ή Κορεάτης επιχειρηματίας που θα έρθει από το πουθενά! Άλλωστε έχει καλές σχέσεις ο «Μπάτμαν» στην Κορέα και δεν ξεχνάμε ότι ήταν (μπορεί να είναι ακόμα) πρόξενος της στην Ελλάδα.



ΣΕΝΑΡΙΟ 2
Ο Νικόλας ο Βεζυρτζής, είναι από τους λίγους ΠΑΟΚτσήδες παράγοντες που έχουν φερθεί «σπαθί» στο σύλλογο. Ο άνθρωπος που έχει χάσει μία περιουσία για τον καλαθοσφαιρικό ΠΑΟΚ μπήκε μπροστά σε μία δύσκολη εποχή, σε μία εποχή που κανένας δεν έκανε το βήμα και παλεύει για να νοικοκυρέψει τον σύλλογο αλλά δέχεται πόλεμο από ανθρώπους που θέλουν τον σύλλογο σε καθεστώς διάλυσης για να συνεχίσουν να τον λυμαίνονται και να τρώνε από τις σάρκες του. Με την κάλυψη της αύξησης κεφαλαίου θα μπορεί να δημιουργηθεί μια μεγάλη Λαϊκή Βάση από μικρομετόχους που με μπροστάρη την σημερινή διοίκηση θα μπορεί να αντεπεξέλθει στο μέλλον του συλλόγου.




ΣΕΝΑΡΙΟ 3
Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να σωθεί από τους παλιούς παράγοντες του και χρειάζεται επειγόντως έναν τεράστιο επενδυτή που θα βάλει τα χρήματα του και θα κάνει μεγάλες μεταγραφές που αρμόζουν στην δυναμική του συλλόγου μας. Σε αυτόν τον παράγοντα θα πρέπει να παραχωρηθούν τα πάντα, αμέσως, άσχετα αν είναι άγνωστες οι προθέσεις του, με κατάλληλες δικλείδες ασφαλείας ώστε να έχουμε κατοχυρώσει και τα δικαιώματα που θα πρέπει να εξακολουθεί να έχει ο σύλλογος.




ΣΕΝΑΡΙΟ 4
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν επιχειρηματία, αλλά και κανένα παλιό παράγοντα και θα πρέπει να κινηθεί αυτοβούλως στα πλαίσια της Λαϊκής Βάσης. Μπορεί να χρειαστεί να διαλυθεί η εταιρία με τον υποβιβασμό στην Δ’ Εθνική, αλλά με την δυναμική που έχει ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει γρήγορα εκεί που ανήκει και με τον ΛΑΟ που θα είναι κυρίαρχος και θα αποφασίζει.




ΣΕΝΑΡΙΟ 5
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να σωθεί αν η πολιτεία φερθεί γενναιόδωρα, παρόμοια με τα αγαπημένα της σωματεία των τριών του νυν ΠΟΚ. Κανείς δεν περισσεύει από τον αγώνα και χρειάζονται όλοι. Παλιοί παράγοντες που αγαπούν πραγματικά τον σύλλογο, αλλά και νέοι άφθαρτοι με μια μεγάλη Λαϊκή Βάση μικρομετόχων και ένα ισχυρό παράγοντα που δεν θα μπορεί να κάνει ότι γουστάρει, αλλά θα ελέγχεται από τα μέλη κάθε τριετία-τετραετία. Παράλληλα να προχωρήσουν οι διαδικασίες αυτοχρηματοδότησης για το νέο γήπεδο της Τούμπας, έτσι ώστε το μεγαλύτερο κέρδος από τους χώρους του να είναι ικανό για να συντηρεί και να δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα τμήματα του.




ΟΜΟΦΩΝΙΑ
Όλοι συμφωνούν στο ότι η επίσημη πολιτεία θα πρέπει να σταματήσει να έχει σε καθεστώς ομηρίας τον ΠΑΟΚ με χορηγίες που στην πράξη αποτελούν ελεημοσύνη και να τον ανταμείψει ανάλογα με τις χορηγίες των χαϊδεμένων-καλοβολεμένων δύο ομάδων του κέντρου. Αλλιώς να είναι έτοιμη για τις συνέπειες που θα αντιμετωπίσει και μπορούν να εκδηλωθούν με πολλές μορφές.




ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Ότι σενάριο και να πιστεύει ο κάθε ΠΑΟΚτσής ως το καλύτερο, το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι ετοιμοθάνατος και χρειάζεται ομόνοια, συμμετοχή στα κοινά και στο γήπεδο και όχι διχασμό στον κόσμο του.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΑΛΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΗΘΙΚΑ…
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΘΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ.




Μπαρκαουάν και ΑΕΚ
Και μέσα σε όλα αυτά… και ενώ κάποιοι μαλώνουν για το ποιος είναι ποιο γνώστης της εικονικής πραγματικότητας του ΠΑΟΚ και ενώ κάποιοι άλλοι κουράστηκαν κι αδιαφορούν, οι αντίπαλοι τρίβουν τα χέρια τους για την καταστροφή της ομάδας μας.
Το Paokmania.gr γνωρίζει ότι η ΑΕΚ θέλει να αγοράσει τον Μπαρκαουάν από την Σαχτάρ!
Ότι ο Παναθηναϊκός καλοβλέπει Χριστοδουλόπουλο και Μπαλάφα!
Ότι ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει αρκετές φορές με Ηλιάδη!




ΈΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ...
Όμως, συναγωνιστές ΠΑΟΚτσήδες, δεν φταίνε οι κακοί Αθηναίοι αλλά εμείς οι ΠΑΟΚΤσήδες που μαλώνουμε και βγάζουμε τα μάτια μόνοι μας.



ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΨΗΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ!!!


Ο ΠΑΟΚ καταστρέφεται και ΟΛΟΙ ΜΑΣ πουλάμε τρέλα…


ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ.


Η ώρα έφτασε και είναι ΤΩΡΑ!

Monday, March 26, 2007

Αναγνώστρια γράφει: "Μία Παοκτσού στην Αθήνα"


Η 18χρονη Ιωάννα γράφει, για την ζωή της με τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα....

Με όλη τη σημασία της λέξης! Καταρχήν, μόλις πω σε κάποιον ότι ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, με κοιτούν περίεργα και με ένα βλέμμα σαν να λέω ψέματα, διοτι τους φαίνεται παράξενο πως μια κοπέλα ασχολείται με αυτό το άθλημα.
Η κατάσταση γίνεται εκνευριστική όταν τους λέω τι ομάδα είμαι...Χαμογελούν ειρωνικά και αρχίσουν να κάνουν ερωτήσεις του τύπου: πως έγινες ΠΑΟΚ; Είσαι από Βόρεια Ελλάδα?( να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω καμία ''ριζα'' απο Βορεια Ελλάδα.
ΠΑΟΚ έγινα διότι με εκφράζει αυτός ο σύλλογος ,αυτή η ιστορία, αυτή η ιδέα...).

Μου έχουν πει μάλιστα πως γιατί να είμαι ΠΑΟΚ αφού είναι μικρή ομαδα!
Μόλις το άκουσα δεν ήξερα πως να αντιδράσω... να γελάσω η να αρχισω να τους λέω την ιστορία της ομάδας;
Τελικά γελάω ειρωνικά και αδιαφορώ διότι αυτό δείχνει πόσο ΑΜΑΘΕΙΣ είναι και ότι έχουν πιστέψει πως αυτό το σύστημα που ζουν και ζούμε μέσα του είναι δίκαιο!!! Ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι παοκτσηδες που ζουν στην Αθηνα και δεν έχουν το γνωστό συνδρομητικό κανάλι (διοτι για να είμαι ειλικρινής είναι ακριβό και αρκετοί δεν εχουν την οικονομική δυνατότητα να το έχουν) είναι να βρουν μια καφετερία να δουν αγώνα του ΠΑΟΚ...
Η καφετέρια που να δείχνει ΠΑΟΚ στην Αθηνα μοιάζει με ''όαση'' μέσα στην έρημο...Ελάχιστες καφετερίες δέχονται να δείχνουν ΠΑΟΚ και τις περισσότερες φορές αλλάζουν κανάλι λέγοντας:
''Εδω ειναι Αθήνα και ΟΧΙ Θεσσαλονικη''...Αν έχεις και την τύχη να παίζει ο ΠΑΟΚ παράλληλα με Ολυμπιακό η Παναθηναϊκό η ΑΕΚ τότε ξεχνά όχι μόνο να τον δεις τον αγώνα αλλά και να τον ακούσεις από το ραδιόφωνο..
Με αφορμή το τελευταίο σχόλιο θα αναφερθώ και στην στάση των μέσων μαζικής ενημέρωσης απέναντι στον ΠΑΟΚ...
Οι δημοσιογράφοι κάνουν ένα είδους <<εμπάργκο>> στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονικης...
Στο ραδιόφωνο ο περισσότερος χρόνος αναλώνεται στην ειδησεογραφία μόνο των τριών ομάδων των Αθηνών και στις ομάδες της Θεσσαλονίκης αφιερώνουν το πολύ δέκα λεπτά ενώ η ειρωνεία για τον ΠΑΟΚ ξεχειλίζει απο τα στόματα των σχολιαστών...
Στην τηλεόραση οι αθλητικές εκπομπές αφιερώνουν το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής στις ομάδες του τεως ΠΟΚ ενω στον ΠΑΟΚ γίνεται μια απλή αναφορα. Τελος,στην Αθήνα δεν κυκλοφορούν αθλητικές εφημερίδες απο την Θεσσαλονικη, αντιθετως κυκλοφορούν μόνο γαυρο-βαζελο-χανουμοφυλλαδες(συγχωρήστε με για την έκφραση) που ειλικρινά μου προκαλεί αηδία η κολακεία που κάνουν στις ομάδες που υποστηρίζουν...
Γι’ αυτο τον λόγο και εγώ έχω πάψει να αγοράζω αθλητικές εφημερίδες ειδικά τον τελευταίο καιρό με τα αστεία σενάρια των μεταγραφών....
Αυτή είναι η καθημερινότητα μιας Αθηναίας ΠΑΟΚτσούς με προβλήματα αλλά και την ειρωνεία που υφίσταται απο τους άλλους...
Βέβαια υπάρχουν και στιγμές που ο ΠΑΟΚ βούλωσε τα στόματα πολλών και συνήθως αυτό το κάνει συνέχεια ο κόσμος του. Άλλωστε ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του.
Ελπίζω πως αυτές οι στιγμές θα πληθύνουν και από πλευράς της ομάδας, έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να μας κάνει ξανά πολύ υπερήφανους, ειδικά εμάς που ζούμε εδώ.
Ίσως αυτΉ η στιγμή αργήσει αλλά θα είναι ΜΕΓΑΛΗ...

Saturday, March 24, 2007

Ελλάδα-Τουρκία(Ξεφτίλα σε όλη την Ευρώπη μας έκαναν τα καμώματα γαύρων!)



Αηδία οι επίθεσεις αλητείας σε απλούς φιλάθλους από ανθρώπους με φανέλες του Ολυμπιακού!Το Paokmania.gr βρέθηκε στο Καραϊσκάκη.

Γυρνάμε από εκεί με την πίκρα που μας προκάλεσαν οι άτολμοι ποδοσφαιριστές που χωρίς τον αρχηγό Ζαγοράκη έπαιξαν χωρίς πάθος αλλά και με την αηδία με αυτά που είδαμε να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας!

Το... μέλος Αντώνης Νικοπολίδης σε ποιά ομάδα έπαιζε; Αυτός πήρε το περιβραχιόνιο από τον ΜΕΓΑΛΟ ΘΟΔΩΡΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ;

Πανικός και σε γυναίκες και ηλικιωμένους φιλάθλους από γαύρους που έκαναν επίθεση σε όποιον τολμούσε να εκφράσει την δυσαρέσκεια του που φώναζαν συνθήματα του Ολυμπιακού αντί της Εθνικής.

Yπήρχαν πυρήνες από ανθρώπους που φορούσαν φανέλες του Ολυμπιακού και φώναζαν από την αρχή συνθήματα της ομάδας του Πειραιά.


Στα δύο πέταλα έπεσε πολύ ξύλο, και φίλαθλοι έφυγαν τρομαγμένοι και ξυλοκοπημένοι από την κερκίδα!



Στην θύρα 5 βαρούσαν με ζώνες και κράνη ένα νεαρό ζευγάρι!!! (Απίστευτο γεγονός που έγινε δίπλα μας...)

Άλλοι αναγκάστηκαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να σωθούν!
Παίζαμε με την Τουρκία και δέρνανε τους Έλληνες.

Στο δεύτερο ημίχρονο στην απέναντι θύρα κάποιοι την 'πέσαν μεταξύ άλλων και στον Μασκοφόρο! Μία σχεδόν κερκίδα σε έναν ΠΑΟΚΤΣΗ! (Επειδή άκουσα πολλά σχόλια, εμείς απλά καταγράφουμε το τι έγινε, τα συμπεράσματα δικά σας!)
Έγινε ένας χαμός ο ένας βαρούσε τον άλλον. Γαύροι,χρυσαυγίτες,κόσμος... μπέρδεμα!
Στο τέλος, ο μασκοφόρος με άλλους 2-3 μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο και πήγε προς την απέναντι κερκίδα.

Όλο το γήπεδο φώναζε την κερκίδα των γαύρων: Πόσο μαλάκες είσαστε και αυτοί κυνηγούσαν όποιον έβρισκαν! Έτσι χωρίς αιτία χωρίς λόγο χωρίς τσίπα πάνω τους! Στο γήπεδο να σημειώσουμε ότι είχε μικρά παιδιά, κορίτσια, γυναίκες ηλικωμένους!!!

Ποιοι είναι οι Έλληνες, ποιοι οι Τούρκοι, ποιοι... οι Βούλγαροι το αφήνουμε στην κρίση σας. Εμείς χάσαμε την μπάλα!

Thursday, March 22, 2007

Η ρομαντική... διασταύρωση του μη ανεξάρτητου και χαμένου στην "μεγαλούπολη των βασάνων" ΠΑΟΚ


Μπορεί να με χαρακτηρίσετε ρομαντικό, αφελή...μαλάκα. Πείτε με όπως θέλετε, εγώ είμαι απλά ΠΑΟΚ!
Ας ξεκινήσω λοιπόν την ιστορία μου, που δεν είναι τίποτα άλλο από μία απλή καθμερινή στιίγμή:


Χθες το μεσημέρι βρέθηκα σε μία διασταύρωση. Σε ελληνική διασταύρωση…!

Αυτοκίνητα, θόρυβος, καυσαέριο, κόρνες… πανικός! Δίπλα μου ξαφνικά πέρασε μία κοπέλα. Η κοπέλα αυτή είχε πρόβλημα όρασης, δεν έβλεπε και προσπαθούσε αδίκως να περάσει αυτήν την καταραμένη διασταύρωση.

Την έπιασα από το μπράτσο και την βοήθησα. Αυτή την χαώδης διασταύρωση δεν την περνούσα εγώ που έβλεπα… όχι αυτή. Απειλή για την ζωή μας… Και για την κοπέλα: Γολγοθάς.

«Καλά μία διασταύρωση ανθρώπινη δεν μπορούσαν να κάνουν αναρωτήθηκα…» Θυμήθηκα που στο Άμστερνταμ βγάζουν ήχο τα φανάρια, για να καταλαβαίνουν οι άνθρωποι που έχουν πρόβλημα όρασης πότε να περνούν .

"Εδώ εμείς που βλέπουμε μία χαρά δεν ξέρουμε αν είναι πράσινο ή κόκκινο", σκέφτηκα…"Και μετά θέλω οι υπεύθυνοι του αυτού του κράτος να βρουν λύση στον ΠΑΟΚ;",

Και ξέρετε καμία φορά το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια , διότι αμέσως μετά είπα από μέσα μου: «Πόσο αφελής είμαι τελικά που ζητάω λύτρωση για τον ΠΑΟΚ αντί να ζητάω βοήθεια για βελτίωση της ζωής μας και να τρέχω για ανθρώπους όπως η κοπέλα δίπλα μου…;»

Μετά όμως σκέφτηκα καλύτερα. Ήρθαν εικόνες από το ποδόσφαιρο της χώρας μου. Το ποδόσφαιρο δεν διέφερε σε τίποτα από αυτήν την διασταύρωση: Φασαρίες, φωνές, διαμαρτυρίες, άνθρωποι έτοιμοι να σε… πατήσουν. Και ο ΠΑΟΚ εκεί μόνος του σε μία γωνία του πεζοδρομίου, τυφλός, ανήμπορος να περάσει από την διασταύρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου έμενε στάσιμος.

Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει όμως το δυνατό χέρι που θα τον πιάσει και θα τον περάσει από την διασταύρωση. Γιατί και εγώ την κοπέλα την βοήθησα να περάσει απέναντι στον δρόμο, αλλά στην συνέχεια δεν ξέρω που πήγε. Το πιο πιθανόν μάλιστα, είναι αύριο να είναι πάλι εκεί, δίπλα στο φανάρι και να προσπαθεί ξανά να περάσει απέναντι…

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεφύγει εντελώς από την νοοτροπία της «κακοτεχνίας» του ελληνικού ποδοσφαίρου, να λειτουργήσει ως ανεξάρτητο όργανο, και όχι να συνακολουθήσει όλους τους άλλους. Ας το κάνει αυτό και θα έχει κέρδος.

Ας το κάνει αυτό και ας παίζει και στην Δ’. Ας γίνει παραδείγματος χάρη η Μπιλμπάο της Ελλάδας (παράδειγμα φέρνω δεν σημαίνει ότι προτείνω ακριβώς αυτό).

Αυτή μπορεί να είναι η λύτρωση. Η μαγκιά…

Διότι η κοπέλα που συνάντησα χθες δεν χρειάζεται να «ελπίζει» σε ένα τυχαίο χέρι βοήθειας. Αλλά να καταφέρει να γίνει ανεξάρτητη, τολμηρή, να αποφασίσει ότι πρέπει να επιζήσει μέσα σε αυτόν τον κόσμο που αδιαφορεί για αυτή και ότι χρειάζεται δύναμη ψυχής για να αντεπεξέλθει, για να μπορεί να επιζήσει σε αυτόν τον άβολο για αυτήν κόσμο χωρίς να περιμένει έναν τυχαίο περαστικό να την βοηθήσει προς στιγμης...

Διότι ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να είναι απλά μία εταιρία. Διότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία ποδοσφαιρική ομάδα. Πρέπει να είναι η αντίσταση , το θέλω, το κατηγορώ, το απαιτώ ενός ολόκληρου λαού που νοιώθει και έιναι από πάντα αδικημένος...

Γιατί ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει αυτό το «κάτι» που θα μπορεί να αφυπνίσει και να διώξει όλους τους υπεύθυνους σε αυτήν την χώρα.

Αυτούς που το μόνο που τους νοιάζει, είναι να στηρίζουν και να βοηθούν τους μεγαλο-καρχαρίες και μεγαλο-επιχειρηματίες και δεν είνα ικανοί, όχι να χτίσουν ένα ολόκληρο οικοδόμημα σωστά οργανωμένο, αλλά ειναι ανίκανοι και δεν έχουν ενδιαφερθεί ποτέ, να φτιάξουν, ούτε καν ανθρώπινα, βατά πεζοδρόμια,!

Wednesday, March 21, 2007

ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΗΡΑΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ?



Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.Μια πράξη που εμείς οι έλληνες γενικότερα την μάθαμε με τα βρώμικα παιχνίδια του χρηματηστηρίου αλλά και ως ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ λόγω της μοναδικής λύσης στο πρόβλημα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας..........


Τα ερωτήματα πολλά. Η ενημέρωση του λαού δεν είναι επαρκής απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εμείς προσπαθούμε να ενημερώσουμε τον κόσμο μέσα απο την ιστοσελίδα μας, άλλοι κάνουν εκδηλώσεις στην επαρχία μεμονωμένα χωρίς καμία βοήθεια απο την ΠΑΕ και φυσικά το τμήμα marketing της ΠΑΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!

Επειδή εμείς αγαπάμε τον ΠΑΟΚ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ παραμένουμε εδώ στις επάλξεις ενός αγώνα που έχει σκοπό την σωτηρία του ΠΑΟΚ απο τους διάφορους ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ,τους διάφορους ντεμεκ επενδυτές και δημοσιογράφους. Είμαστε εδώ καθημερινά να αφυπνίσουμε τον λαό του ΠΑΟΚ που με τις κινήσεις κάποιων της ΠΑΕ πηγαίνουν να τον κοιμήσουν.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
Γιατί οι επενδυτές έρχονται και φεύγουν.Γιατί οι πρόεδροι του ερασιτέχνη έρχονται και φεύγουν.Γιατί οι δημοσιογράφοι και οι βετερανοι και αυτοί έρχονται και φεύγουν.

Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ
" ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...".
Τον λαό του ΠΑΟΚ τον βασανίζουν πολλά και τα ερωτήματα του λαού χιλιάδες. Μερικά απο αυτά τα ερωτήματα θέλουμε να θέσουμε και Εμείς μέσα απο το paokmania.gr.....

Ως πότε θα ανεχόμαστε την ανυπαρξία του τμήματος marketing της ΠΑΕ κύριε Βεζυρτζη και Οικονομιδη? Έχετε μια εταιρεία να διαχειριστείτε και το τμήμα αυτό το διαχειρίζονται ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ΑΣΧΕΤΟΙ διορισμένοι απο παλαιότερη διοίκηση. Δεν ειναι δυνατόν να πληρώνονται άτομα στην ΠΑΕ για να μην κάνουν τίποτα.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΦΕΥΓΕΙ.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ?

Οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ πόσες μετοχές έχουν αγοράσει? ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ 500 ΕΥΡΩ ΜΕΤΟΧΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΤΡΕΛΟ

ΑΠΟΡΟΥΜΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ? ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
Οι ενεργοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και φυσικά ο αρχηγός της ομάδας περισσεύει στην ΑΜΚ και δεν υπάρχει μέσα στην διαφημιστική καμπάνια της ΠΑΕ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΟΚ? Ο άνθρωπος που οδήγησε την Ελλάδα στην μεγαλύτερη συλλογική επιτυχία στην ιστορία της δεν αναφέρεται πουθενά.....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ MARKETING....

Το τμήμα του ερασιτέχνη τι κάνει? Ο κατσαρής (δεν υπάρχει λάθος στην ορθογραφία το όνομα είναι με μικρά γιατί θεωρούμε οτι είναι πολύ μικρός για τον ΠΑΟΚ ο πρόεδρος του ερασιτέχνη) είναι καρφωμένος σε μια θέση νευραλγική και δεν κάνει τίποτα.Το μέλλον του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ κρίνεται απο την ΑΜΚ και αυτός δεν έχει πάρει χαμπάρι το τι συμβαίνει. Ζητάει χρήματα απο την ΠΑΕ αλλά το γήπεδο το έχει στα μαύρα του τα χάλια.
κατσαρή ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΞΥΠΝΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ.

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ...

H δύναμη του ΠΑΟΚ στην επαρχία είναι γνωστή.
Αύριο στην ασπρόμαυρη ΚΑΣΤΟΡΙΑ γίνεται μεμονωμένη προσπάθεια για να ενημερωθεί ο κόσμος της Δυτ.Μακεδονίας για την ΑΜΚ. Η ΠΑΕ μάλλον δεν θα το ξέρει καν.....(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ)
Καθημερινά βλέπουμε πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της αθήνας που έχουν παίκτες του ΠΑΟΚ σε σενάρια μεταγραφών των ομάδων του ποκ. Η ΠΑΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΙ. Αντ΄αυτού σήμερα η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα το γιουχάρισμα που δέχεται απο μερίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ ο παραλίγο οικοδόμος και μπετατζής της ομάδας κ Χριστοδουλόπουλος.

ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΒΕΖΥΡΤΖΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ?
ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ,ΤΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΟΙΚΟΔΟΜΟ ΤΟΥ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ?ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ......(Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ 5 μμ 20/3/07 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ κ.κ Βεζυρτζή και Οικονομίδη!!!) θα κοιμόντουσαν φαίνεται ολο το Σαββατοκύριακου και ξύπνησαν σήμερα το μεσημέρι.......)

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΝΙΚΟΣ ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ?

ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΠΟΘΕΩΣΕΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΤΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ....... ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ....

Τέλος θα ήθελα να κάνω και μια ερώτηση στους δημοσιογράφους "ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ"...... Πόσοι απο εσάς ρε παιδιά έχετε πάρει μετοχές του ΠΑΟΚ? Σε κάθε Γενική Συνέλευση είστε εκεί και λέτε οτι δεν θα γίνει τίποτα με την ΑΜΚ, δεν θα καλυφθεί κτλ, αλλά στα "ράδια" θριαμβολογώντας λέτε οτι ο λαός δεν ανταπεξέρχεται στην ΑΜΚ.

ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ........

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ!

Tuesday, March 20, 2007

PAOKMANIA



Μανία… Η ζωή μας σε ασπρόμαυρο φόντο. Στιγμές χαράς, λύπης, αγάπης, μίσους… όλες φιλτραρισμένες από ασπρόμαυρη ματιά. Αυτά και όχι μόνο είναι το Paokmania.gr

Άσπρο για το όνειρο. Μαύρο της… μοίρας μας. Συναισθήματα τόσο ακραία μεταξύ τους που σου δημιουργούν τρέλα, πώρωση, μανία για τον ΠΑΟΚ! Έτσι μόνο μπορούμε να σας απαντήσουμε στην ερώτηση γιατί Paokmania και τι είναι το Paokmania.gr. Είναι η ματιά μας, το βλέμμα σας για το πώς βλέπεται την ζωή, τα πάντα γύρω σας μέσω του ειδικού ασπρόμαυρου φίλτρου που λέγεται ΠΑΟΚ. Στόχος μας είναι να σας ενημερώνουμε για ότι συμβαίνει στην αγαπημένη μας ομάδα, να περνάμε ευχάριστα με τα διάφορα άρθρα , να γίνουμε όλοι μία μεγάλη παρέα που πάνω απ’ όλα θα βάζει τον ΠΑΟΚ και αυτό το τελευταίο να το αποδείξουμε και έμπρακτα. Σιγά σιγα θα αρχίζουν να είναι διαθέσιμες και όλες οι στήλες. Σημαντικό: Η ιστoσελίδα αυτή δεν ανήκει σε κάποιον οργανωμένο σύνδεσμο, ούτε στην ΠΑΕ, ούτε σε κανέναν. Ανήκει στην ιδέα του ΠΑΟΚ. Εκεί δηλαδή που είναι αφοσιωμένο όλο το team του Paokmania. Ας γνωρίσουμε όμως κάποιους από τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, μέσω της απάντησης τους, στην ερώτηση που τους θέσαμε: Γιατί Paokmania;

Μανία (mania) είναι βαριά ψυχική ασθένεια η οποία χαρακτηρίζεται από υπερβολικά ανεβασμένη διάθεση και ενέργεια. Το άτομο το οποίο πάσχει από μανία έχει ασυνήθιστες διανοητικές τάσεις και οι διαθέσεις του είναι πάντα απρόβλεπτες. Όταν ξυπνάς το πρωί και το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι ο ΠΑΟΚ, όταν περνάς μπροστά από την εκκλησία και κάνεις το σταυρό σου λέγοντας Παναγιά μου και Χριστέ μου και Δικέφαλε Αετέ μου, όταν ορκίζεσαι στο όνομα του ΠΑΟΚ, όταν δεν είσαι καλά στα μυαλά σου, όταν παρατάς γυναίκα-γκόμενα-οικογένεια κάθε Κυριακή για τον ΠΑΟΚ, όταν τρελαίνεσαι με αυτούς που κακολογούν τον ΠΑΟΚ και γενικά όταν είσαι ΠΑΟΚ…τότε λοιπόν υποφέρεις από ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ. Το site αυτό δημιουργήθηκε από μια ομάδα μανιακών παοκτσίδων από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο και δεν θα μπορούσε να πάρει άλλο όνομα. Το μόνο φάρμακο για την παραπάνω ασθένεια είναι η καθημερινή ενασχόληση με τον ΠΑΟΚ, από το πιο μικρό μέχρι το πιο σημαντικό θέμα που αφορά τον ΠΑΟΚ μας. Εμείς, το φάρμακο αυτό θα σας το προσφέρουμε κάθε μέρα. Θα προσπαθήσουμε να τιθασεύσουμε την μανία σας για τον ΠΑΟΚ γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει γιατρικό. Το είπε και ο τρελογιατρός άλλωστε…
iero4


PAOKMANIA!! Γιατί μας αρέσει που είμαστε ανεξάρτητοι οπαδοί και μας αρέσει να ενημερωνόμαστε να συζητάμε για τα θέματα της μανίας που μας δέρνει και λέγεται ΠΑΟΚ! Επίσης επειδή όταν θα χρειαστεί να κάνουμε κριτική δεν θα γίνεται για τα… μάτια του κόσμου ή απλά για να γκρινιάξουμε, αλλά θα συνοδεύεται πάντα από ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!
Μixanikos

PAOKmania (Μανία για την ΠΑΟΚάρα μας) γιατί όταν ζεις και αναπνέεις μόνο και μόνο για να τον ΠΑΟΚ και το μέλλον του, χάνεις τον ύπνο σου και τα μυαλά σου (...έχω τρέλα μες το μυαλό...), μόνο maniac μπορείς να χαρακτηριστείς! Έτσι λοιπόν, μαζευτήκαμε μια παρέα ΜΑΝΙΑΚΩΝ ΠΑΟΚτσήδων, όχι μόνο απ' όλη την Ελλάδα, άλλα και από το εξωτερικό και δημιουργήσαμε αυτό το site για να ικανοποιήσουμε την ΜΑΝΙΑ όλων των απανταχού φιλάθλων της αγαπημένης μας ομάδας για την σωστή, άμεση και ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ενημέρωση τους! Έτσι καταλήξαμε και στο όνομα του site... PAOKmania.gr - Το ανεξάρτητο site των οπαδών του ΠΑΟΚ μας!
Stallion


ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ .ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!ΓΙΑΤΙ ΤΟ SITE ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ Η ΟΦΕΛΗ.ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΣΠΑΓΕ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ!!!!ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΛΥΠΕΣ,ΧΑΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΟΚ!!!ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ…

VAGGT - THE SICK PAOK ADMIN


Paokmania επειδή ελπίζω να γίνει η ιστιοσελίδα που προσφέρει κάτι διαφορετικό και καινούργιο από τις άλλες ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα κοινά του ΠΑΟΚ μας. Και επειδή γνωρίζω ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει και οργανωμένους και είμαι ένας απ΄αυτούς από το 1979, θα προσπαθήσω να μεταφέρω κάποιες απόψεις τους και να τους υπερασπίζομαι όταν έχουν δίκιο.

Alamana85
Θα μας βρείτε στο χώρο μας www.paokmania.gr